ua en ru

Бойовики на Донбасі понад півгодини вели обстріл по військовим біля Кримського

Бойовики на Донбасі понад півгодини вели обстріл по військовим біля Кримського Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

За минулу добу сім обстрілів, від початку поточної - один

На Донбасі у середу, 6 листопада, зафіксовано тривалий обстріл бойовиками у бік українських позицій в районі Кримського. Про це передає РБК-Україна із посиланням на прес-центр операції Об'єднаних сил.

Зазаначається, що обстріл тривав 35 хвилин. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не було.

Що стосується минулої доби, то 5 листопада збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстрілював позиції українських підрозділів із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

Обстріли велися двічі неподалік Водяного, біля Старогнатівки, поблизу Лебединського, біля Горіхового, поблизу Хутора Вільного, неподалік Луганського.

"Поранень внаслідок обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовано", - зазначили в ООС.

Бойовики на Донбасі понад півгодини вели обстріл по військовим біля Кримського

Нагадаємо, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала на Донбасі збільшення кількості порушення режиму припинення вогню. Уперіод із вечора 2 до вечора 3 листопада Місія констатувала збільшення кількості таких порушень у Донецькій області, зафіксувавши близько 115 вибухів, тоді як попередньої доби було зафіксовано 39 вибухів.