ua en ru

На базі "Азова" завершилися обшуки і почали розбирати барикади

На базі "Азова" завершилися обшуки і почали розбирати барикади Фото: база "Азова" в Києві (РБК-Україна)

Представники "Азова" кажуть, що поліція відмовилася назвати причину обшуків

На території заводу "Атек" в Києві, де знаходиться база "Національного корпусу "Азов", після обшуків і слідчих дій почали розбирати барикади. Про це розповів в. о. обов'язки начальника штабу Нацкорпуса Родіон Кудряшов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Під час проведення обшуків були зламані двері кабінетів у будівлі. Крім того, з кабінетів вилучили комп'ютери та оргтехніку, а з сейфів - документи, ордени та нагороди", - зазначив Кудряшов.

На даний момент представники правоохоронних органів залишили територію "Атек", ворота заводу відкриті, активісти розбирають барикади. За словами представників Нацкорпуса, поліція відмовилася називати офіційну причину обшуків.

На базі "Азова" завершилися обшуки і почали розбирати барикадиНа базі "Азова" завершилися обшуки і почали розбирати барикадиНа базі "Азова" завершилися обшуки і почали розбирати барикадиНа базі "Азова" завершилися обшуки і почали розбирати барикадиНа базі "Азова" завершилися обшуки і почали розбирати барикади

Фото: база "Азова"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в будівлі бази "Азов" проводять обшуки. Кілька десятків активістів перешкоджали проведенню слідчих дій, спорудили барикади і заблокували вхід до будівлі.