ua en ru

Балчун закликав до публічних дискусій щодо тарифів "Укрзалізниці"

Балчун закликав до публічних дискусій щодо тарифів "Укрзалізниці" Фото: Войцех Балчун закликав до публічних дискусій щодо підвищення тарифів "Укрзалізниці"

"Укрзалізниця" готова надати майданчик для дискусії

Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун закликав до публічних дискусій щодо підвищення тарифів на проїзд залізничним транспортом. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Думаю, час покласти край медійним істерикам. Тема тарифів на перевезення надто серйозна, щоб спекулювати нею, граючи на нервах клієнтів і пасажирів....Тому пропоную провести відкриту дискусію у рамках, наприклад, парламентського комітету з питань транспорту. Зберемо представників наших стратегічних клієнтів, Міністерства інфраструктури, депутатів, експертів. Запросимо журналістів, організуємо пряму трансляцію", - написав він.

За його словами, "Укрзалізниця" готова надати майданчик для дискусії.

Крім того, він наголосив, що фінансовий план "Укрзалізниці" на наступний рік одностайно рекомендовано міжнародним (Польща, Сербія, Україна) правлінням "Укрзалізниці".

"Це зроблено після глибокого аналізу ситуації в нашій фірмі, після оцінки її сильних і слабких сторін, того, що відбувалось протягом останніх років, і того, що належить зробити найближчими роками. Тому закликаючи до публічної дискусії, розраховую, що всі її учасники згодні, що такі стратегічні рішення мають прийматись тільки прозорим способом і ніколи для того, щоб сприяти приватним інтересам", - додав він.

Думаю, час покласти край медійним істерикам. Тема тарифів на перевезення надто серйозна, щоб спекулювати нею, граючи на ...

Опубліковано Войцехом Балчуном 25 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що реформування "Укрзалізниці" займе роки.