ua en ru

В Авдіївці відновили подачу газу й тепла, воду дають по графіку

В Авдіївці відновили подачу газу й тепла, воду дають по графіку Фото: Павло Жебрівський доповів про ситуацію в Авдіївці

Лікарня та "Укртелеком" працюють у штатному режимі

В обстріляній бойовиками Авдіївці Донецької області ремонтники вже відновили подачу газу й опалення в квартирах, воду постачають за графіком. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у своєму Facebook.

"Газ і теплопостачання у квартирах Авдіївки є, воду подаємо по графіку. Лікарня та "Укртелеком" працюють у штатному режимі. Підрозділи Національної поліції працюють у посиленому режимі для забезпечення порядку в місті", - написав він у соцмережі.

Також, за словами губернатора, містом працюють машини, які розвозять продукти харчування і теплі речі.

Газ і теплопостачання у квартирах #Авдіївка є, воду подаємо по графіку. Лікарня та Укртелеком працюють у штатному режимі...

Опубліковано Павлом Жебрівським 5 лютого 2017 р.

"До речі, дуже допомогли і розвантажили потік людей створені вчора Нацполіцією на околицях Авдіївки два додаткові пункти звернень громадян. Ці пукти працюють також і в режимі пунктів обігріву, харчування та надання гуманітарної допомоги", - підкреслив Жебрівський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню (СЦКК) на Донбасі в односторонньому порядку обмежила кількість українських працівників і саперів, необхідних для проведення ремонтних робіт в Авдіївці.