ua en ru

Атлетико - Барселона: Енріке чекає чудовий спектакль

Атлетико - Барселона: Енріке чекає чудовий спектакль Фото: Луїс Енріке

Каталонці налаштовуються на перемогу

Головний тренер "Барселони" Луїс Енріке прокоментував предстощій матч Ліги Чемпіонів проти "Атлетіко". Про це пише сайт УЄФА.


"Ставимося до цього поєдинку, як і потрібно ставитися до будь-якого чвертьфіналу. Я не відчуваю, що це найважливіший матч сезону. У нас є невелика перевага, і ми постараємося тут перемогти, щоб не турбуватися про результат. Наша команда створена для таких матчів. Проти "Атлетіко" завжди нелегко, але нам в будь-якому випадку потрібно добре зробити свою роботу - як і в кожному матчі. Нам необхідно показати дуже хорошу гру". - сказав Енріке.

"Завжди є над чим працювати. Несправедливо вважати, що перемоги або поразки залежать від двох-трьох футболістів. Я точно так само винен у будь-яких ураженнях, тому що я тренер. Дуже задоволений грою Арди Турана, так і Жерар Піке виглядає добре. Нас чекає важкий поєдинок, як і завжди буває в Лізі чемпіонів. Буде подвійно непросто, тому що граємо з "Атлетіко", який знає нас дуже добре. Безумовно, будемо битися за позитивний результат. Ми любимо, коли "Вісенте Кальдерон" заповнений вщерть, але якщо і є команда, здатна грати в такій атмосфері, то це "Барса". Сподіваюся, ми побачимо чудовий спектакль", - додав тренер.

Нагадаємо, що онлайн-трансляція матчу "Барселона" - "Атлетико" нанечнется на РБК-Україна в 21:15.