ua en ru

В Аргентині розбився медичний вертоліт, є жертви

В Аргентині розбився медичний вертоліт, є жертви Ілюстративне фото (rnbo.gov.ua)

На борту знаходилися чотири людини

В Аргентині стався крах медичного вертольота, в результаті якого загинули дві людини, ще двоє отримали травми. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на місцеву газету El Chubut.

Повідомляється, що трагедія сталася напередодні в провінції Чубут. На борту знаходилися чотири людини: лікар і медсестра, які загинули при падінні вертольота, і два пілоти, вони вижили.

Вертоліт мав транспортувати в Буенос-Айрес трирічної дитини із захворюванням серця. Передбачається, що аварія сталася через погану видимість в районі з-за туману.

Як повідомляє видання з посиланням на джерела в лікарні, пілот, якому 44 роки, перебуває в критичному стані, у нього обпечено близько 60% тіла, є пошкодження грудної клітки і легень. Стан другого пілота (йому 34 роки) важке.

Нагадаємо, 29 квітня на захід від острова Кефалонія вертоліт НАТО зник в Іонічному морі. Вертоліт CH-124 належить збройним силам Канади. Пізніше були знайдені уламки канадського вертольота в італійській зоні контролю в Іонічному морі. Також було знайдено тіло одного з членів екіпажу. 2 травня військовий корабель канадських збройних сил офіційно припинив пошуки членів екіпажу вертольота. Пошуки зниклих тривали три доби.