ua en ru

"Олександрія" завершила виступ у Лізі Європи поразкою від "Гента"

"Олександрія" завершила виступ у Лізі Європи поразкою від "Гента" Фото: "Олександрія" завершила виступ в Лізі Європи (twitter.com/FCO1948)

Підопічні Володимира Шарана грали гідно

"Олександрія" не змогла обіграти бельгійський "Гент" у рамках останнього матчу групового етапу Ліги Європи сезону 2019/20. Поєдинок на стадіоні "Геламко Арена" завершився з рахунком 1:2.

Форвард господарів Лоран Депуатр відзначився у матчі двічі на 7 і 16 хвилинах. Український клуб відіграв один м'яч у другому таймі - на 54 хвилині Денис Мірошниченко отримав м'яч і завдав удар в нижній кут воріт.

В іншому матчі 6 туру "Вольфсбург" обіграв "Сент-Етьєн" з рахунком 1:0. Єдиний м'яч забив захисник Пауло Отава на 52 хвилині.

Олександрійці втратили шанси на плей-офф ще у попередньому турі. Свій дебютний виступ на груповому етапі підопічні Володимира Шарана завершили на четвертому місці, зігравши тричі внічию і тричі зазнавши поразки.

Разом з "Олександрією" припиняє єврокубкову кампанію і "Сент-Етьєн", "Гент" і "Вольфсбург" відправляються в плей-офф раунд.

Нагадаємо, "Динамо" завершило свої виступи в Лізі Європи, зігравши у вирішальному матчі з "Лугано" внічию - 1:1. Таким чином, на європейській арені навесні представляти Україну буде тільки тільки "Шахтар", якого "Аталанта" вибила з Ліги чемпіонів (3:0).