ua en ru

У аеропорту "Бориспіль" затримали "злодія у законі", який працював на ФСБ

У аеропорту "Бориспіль" затримали "злодія у законі", який працював на ФСБ Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Затриманий відомий у злочинному колі як організатор озброєних угруповань

В аеропорту "Бориспіль" затримали російського кримінального авторитета на прізвисько "Пецо", коли він намагався потрапити на територію України за підробленим паспортом громадянина. Про це повідомив Департамент комунікації МВС України.

Зазначається, що затриманий відомий у злочинному колі як організатор озброєних угрупувань, на рахунку яких – низка тяжких злочинів.

Заступник голови Нацполіції В‘ячеслав Аброськін повідомив, що про цього злочинця відомо, що за "службу в ФСБ" замість 22 років позбавлення волі він отримав "бонус" та відбув покарання лише два роки

Зазначається, що зловмисник прибув до України з республіки Білорусь, під час перевірки документів правоохоронцями у нього був виявлений паспорт громадянина України з явними ознаками підробки.

За попередньою інформацією, фальшивий паспорт зловмисник отримав від посередників, які мешкають на території однієї з південних областей України.

Вже відомо, що "Пецо" був організатором озброєного угрупування, які здійснювали вбивства, грабежі та розбійні напади. Під час скоєння одного з таких "нальотів" на квартиру підприємця в Росії він та його поплічники поранили двох поліцейських.

За рішенням суду кримінальний авторитет був засуджений до 22 років в'язниці, але покарання відбував лише два роки.

Сьогодні поліцією Києва в аеропорту "Бориспіль" був затриманий російський "злодій в законі" на прізвисько "пецо". Про ць...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 2 серпня 2017 р.

Нагадаємо, російське командування на Донбасі краде у бойовиків російські паспорти, після чого пропонує сприяння в оформленні паспортів самопроголошених Донецької та Луганської "народних республік".