ua en ru

Аеропорт "Жуляни" у травні буде тимчасово закрито

Аеропорт "Жуляни" у травні буде тимчасово закрито Фото: аеропорт "Київ" ("Жуляни")

Аеропорт буде закрито 14-24 травня

Аеропорт "Київ" ("Жуляни") у травні буде тимчасово закрито у зв’язку з проведенням капітального ремонту злітно-посадкової смуги. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"З другої половини 14 травня і до вечора 24 травня 2017 року аеропорт "Київ" ("Жуляни") буде закрито на прийом/випуск повітряних суден у зв’язку з проведенням капітального ремонту злітно-посадкової смуги", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на час закриття аеропорту всі авіакомпанії, які базувалися в аеропорту, перенесуть відправлення та прийом рейсів до аеропорту "Бориспіль".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" вводить новий тариф low-cost з додатковими обмеженнями і одночасно значно знижує ціни на авіаквитки на внутрішні і міжнародні рейси. На внутрішніх напрямках МАУ знизить ціну перельоту до рівня проїзду в купе у фірмовому поїзді (близько 700-1000 грн у обидві сторони). Очікується, що офіційно авіаперевізник оголосить про введення нового тарифу та його умови вже сьогодні.