ua en ru

МАУ вводить новий тариф low-cost зі зниженими цінами на квитки

МАУ вводить новий тариф low-cost зі зниженими цінами на квитки Фото: МАУ

Квитки не можна буде повернути або обміняти навіть зі штрафом

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" вводить новий тариф low-cost з додатковими обмеженнями і одночасно значно знижує ціни на авіаквитки на внутрішні і міжнародні рейси. Про це повідомляє видання Avianews.com.

"Квитки low-cost не можна буде повернути або обміняти навіть зі штрафом, а їхнє оформлення потрібно буде провести не пізніше ніж за 180 днів до вильоту", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, пасажир зможе взяти з собою безкоштовно тільки ручну поклажу вагою до 7 кілограмів. Зазначимо, раніше найдешевший тариф "тільки ручна поклажа" дозволяв змінювати дату вильоту зі штрафом і провозити ручну поклажу більшої ваги.

На внутрішніх напрямках МАУ знизить ціну перельоту до рівня проїзду в купе у фірмовому поїзді (близько 700-1000 грн у обидві сторони). Очікується, що офіційно авіаперевізник оголосить про введення нового тарифу та його умови вже сьогодні.

МАУ вводить новий тариф low-cost зі зниженими цінами на квитки

Фото: переліт з Києва в Амстердам в січні 2018 року

Пізніше авіакомпанія МАУ надала більш докладні дані про нові тарифи на перельоти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МАУ отримає право експлуатувати 4 нових маршрути, за якими планує літати ірландський лоукостер Ryanair.