ua en ru

Адміністративний суд Києва відхилив позов Саакашвілі до ДМС

Адміністративний суд Києва відхилив позов Саакашвілі до ДМС Фото: Михайло Саакашвілі (РБК-Україна)

Саакашвілі просив суд визнати протиправною та незаконною бездіяльність ДМС

Окружний адміністративний суд міста Києва відхилив позов лідера "Руху нових сил" Михайла Саакашвілі до Державної міграційної служби України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби суду.

"Після виходу з нарадчої кімнати, суд оголосив рішення - Михайлу Саакашвілі у задоволенні позову відмовити повністю, оскільки відповідачі не вийшли за межі розумного строку під час розгляду оскаржуваних позивачем дій", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні, 6 лютого, суд розглянув справу за позовом Саакашвілі до ДМС, управління ДМС в Київській області. Саакашвілі просив суд визнати протиправною та незаконною бездіяльність ДМС щодо розгляду його скарги на рішення про відмову в оформленні документів для вирішення питання про визнання його біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту у строки визначені законодавством України.

Крім того, Саакашвілі просив суд визнати протиправною та не законною бездіяльність управління ДМС у Київській області щодо не передання матеріалів особової справи Саакашвілі до ДМС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора колегія суддів Киівського апеляційного адмінсуду відхилила апеляцію лідера "Руху нових сил" Михайла Саакашвілі щодо відмови Державної міграційної служби України у наданні йому статусу біженця.