ua en ru

"Манчестер Сіті" розгромив у Лондоні "Тоттенхем", "Атлетіко" з "Барселоною" пробилися до півфіналу Кубка

"Манчестер Сіті" продовжив грати надрезультативно і, розгромивши на виїзді "Тоттенхем", піднявся на перше місце в турнірній таблиці. Продовжуючі боротьбу в Лізі чемпіонів "Атлетіко" і "Барселона" пробилися в 1/2 фіналу Кубку Іспанії, а "Наполі" вийшов в аналогічну стадію Кубка Італії.

"Манчестер Сіті" продовжив грати надрезультативно і, розгромивши на виїзді "Тоттенхем", піднявся на перше місце в турнірній таблиці. Продовжуючі боротьбу в Лізі чемпіонів "Атлетіко" і "Барселона" пробилися в 1/2 фіналу Кубку Іспанії, а "Наполі" вийшов в аналогічну стадію Кубка Італії.

Англія

У листопаді "Сіті" забив "шпорам" шість м'ячів, але реваншистських планам лондонців збутися не судилося. На "Уайт Харт Лейн" манкуніанці повели вже на 15-й хвилині, коли ворота Юго Льоріса вразив Серхіо Агуеро. Незабаром після відновлення гри у другому таймі "Тоттенхем" залишився в меншості, а гості отримали право на пенальті. За фол Денні Роуза на Едині Джеко господарів покарав Яя Туре. Третій м'яч Джеко забив особисто, після чого голом престижу відзначився Етьєн Капу. Доля зустрічі, правда, до цього моменту сумнівів не викликала, і голи Стевана Йоветіча і Венсана Компані лише підкреслили перевага команди Мануеля Пеллегріні.

На три очки позаду "Сіті" і в двох очках від "Арсеналу" розташувався "Челсі", який вдома зіграв по нулях з "Вест Хемом". Самі "молотобійці" залишилися в зоні вильоту, а "Сандерленд" завдяки мінімальної перемоги над "Сток Сіті" її покинув. Нарешті, "Астон Вілла", пропустивши в перші дев'ять хвилин два м'ячі від "Вест Брому", зуміла відігратися і вирвати перемогу - 4:3.

Іспанія

Здолавши з загальним рахунком 3:1 "Атлетик", "Атлетіко" в півфіналі зіграє з сусідами з "Реала". Аріції Адуріс незадовго до перерви відновив паритет по сумі двох матчів, проте другий тайм залишився за мадридцями, в рядах яких відзначилися Рауль Гарсія і Дієго Коста.

Боротьби у чвертьфінальній парі "Барселона" - "Леванте" не вийшло. В гостях каталонці виграли з результатом 4:1, а на "Камп Ноу", навіть незважаючи на пропущений гол в дебюті, перемогли ще переконливіше - 5:1. Голами у повторній зустрічі відзначилися Адріано, не забивавший більше року Карлес Пуйоль, Алексіс Санчес (дубль) і Цеск Фабрегас

Італія

У поєдинку "Наполі" - "Лаціо" єдиний м'яч собі в актив записав Гонсало Ігуаїн, який вразив ціль за вісім хвилин до кінця. Господарі, які у півфіналі зустрінуться з "Ромою", володіли помітною перевагою і могли взяти гору з набагато більш переконливою різницею. Жоржиньо, приміром, крученим ударом влучив у штангу, тоді як сам гол вийшов куди менш ефектним. Хосе Кальєхон пробив повз воріт, але на шляху м'яча опинився Ігуаїн, подкорректировавший траєкторію його польоту без шансів для Етрита Беріші.

Нагадаємо, що раніше "Реал" вийшов у півфінал Кубка, а "Ліверпуль" влаштував розгром у дербі.

Використані матеріали УЄФА