ua en ru

"Челсі" у неймовірному матчі обіграв "Ман. Сіті", "Рома" обіграла "Удінезе", а "Атлетіко" розгромив "Бетіс"

Точний удар Фернандо Торреса приніс "Челсі" перемогу над "Манчестер Сіті". По три очки в неділю взяли також "Тоттенхем" і "Сандерленд". "Атлетико" забив п'ять м'ячів "Бетісу" і реабілітувався за першу поразку в Примері, яка сталася минулого тижня. "Рома" як і раніше йде без очкових втрат - столичний клуб здобув перемогу над "Удінезе" завдяки голу Майкла Бредлі за вісім хвилин до фінального свистка.

Точний удар Фернандо Торреса приніс "Челсі" перемогу над "Манчестер Сіті". По три очки в неділю взяли також "Тоттенхем" і "Сандерленд". "Атлетико" забив п'ять м'ячів "Бетісу" і реабілітувався за першу поразку в Примері, яка сталася минулого тижня. "Рома" як і раніше йде без очкових втрат - столичний клуб здобув перемогу над "Удінезе" завдяки голу Майкла Бредлі за вісім хвилин до фінального свистка.

Англія

"Аристократи" взяли курс на п'яту поспіль перемогу на всіх фронтах завдяки точному удару Андре Шюррле, який відзначився після передачі Торреса. Хвилинами раніше форвард пробив над поперечиною, залишившись віч-на-віч з Джо Хартом.

"Сіті" відігрався на 49-й хвилині завдяки потужному удару Серхіо Агуеро, проте останнє слово залишилося за Торресом, який скористався непорозумінням між Хартом і Матіей Настасичем і забив свій перший гол у поточній прем'єр-лізі.

Всього на очко від "Челсі" і "Ліверпуля" відстає "Тоттенхем", який обіграв Халл Сіті" (1:0) за рахунок гола Роберто Сольдадо, який реалізував вже третій пенальті в нинішньому сезоні.

Тим часом "Сандерленд" відсвяткував першу з 20 квітня перемогу в національній першості, здолавши на своєму полі "Ньюкасл" - 2:1. Точний удар Стівена Флетчера головою вже на п'ятій хвилині вивів господарів вперед, але "Ньюкасл" відігрався за рахунок гола Матьє Дебюші. Три очки "Сандерленду" приніс Фабіо Боріні, який переграв Тіма Крула після передачі Джозі Елтидора за шість хвилин до кінця основного часу.

Ще один матч неділі, "Суонсі" - "Вест Хем", завершився нульовою нічиєю.

Іспанія

Юний півзахисник "Атлетіко" Олівер Торрес відзначився вже на 14-й секунді, завершивши на дальній штанзі комбінацію, розпочату мадридцями зі стартовим свистком. Доля зустрічі по суті була вирішена ще в першому таймі, в ході якого два голи забив Давид Вілья. Форвард збірної Іспанії подвоїв перевагу господарів ударом головою, після чого вразив ворота вже потужним пострілом від межі штрафного.

Взяв участь Вілья і в четвертому голі "Атлетіко". На 65-й хвилині він віддав результативний пас Дієго Кості, ну а крапку в матчі поставив капітан господарів Габі, який відзначився в компенсований час. Завдяки крупній перемозі команда Дієго Сімеоне знову підтяглася до "Барселони" на відстань в одне очко.

"Вільяреал" займає четверте місце в таблиці, на два очки відстаючи від "Реала", після перемоги в домашньому матчі з "Валенсією" - 4:1. Два голи у господарів на рахунку мексиканця Джовані дос Сантоса, який за мить до свого першого влучного удару не реалізував пенальті.

"Реал Сосьєдад" вперше з середини квітня здобув другу поспіль перемогу в національній першості, розгромивши на своєму полі "Альмерію" - 3:0. Великий внесок у цей успіх вніс французький легіонер басків Антуан Грізманн, який забив два м'ячі.

"Севілья" між тим піднялася на десяте місце, обійшовши в турнірній таблиці "Валенсію" завдяки перемозі над "Осасуною" - 2:1. Безпрограшна серія андалузького клубу досягла семи матчів у всіх турнірах.

Італія

Здавалося, що в гостьовому поєдинку з "Удінезе" римляни нарешті втратять очки, адже на 66-й хвилині команда Руді Гарсії залишилася вдесятьох, коли за другу жовту картку з поля був вилучений Майкон. Втім, оранжево-червоні не тільки вистояли в меншості, але і заробили три очки. Все вирішив точний удар футболіста збірної США Майкла Бредлі за вісім хвилин до кінця основного часу.

У першому матчі неділі "Наполі" забив два сухих м'ячі у ворота "Торіно" - ще в першому таймі Гонсало Ігуаїн реалізував два пенальті. "Ювентус" з тим же результатом взяв верх над "Дженоа". Тут по разу відзначилися Артуро Відаль і Карлос Тевес.

"Парма" з рахунком 3:2 переграла "Мілан", а "Фіорентина" здобула вольову перемогу над "К'єво" - 2:1. Приречений на боротьбу за виживання "Сассуоло" досяг нульової нічиєї у виїзному двобої з "Катанією". Нарешті, "Болонья" вдома з мінімальною перевагою здолала "Ліворно".

У вечірньому поєдинку "Лаціо" вдома забив два м'ячі у ворота "Кальярі". На 52-й хвилині рахунок відкрив вийшов на заміну Мирослав Клозе, а через три хвилини Антронио Кандрева реалізував 11-метровий.

Нагадаємо, що раніше "Арсенал" виграв дербі, "Боруссія" обіграла "Шальке", а "Інтер" впорався з "Вероною"

Використані матеріали УЄФА