ua en ru

"Бориспіль" сьогодні не буде призупиняти обслуговування рейсів "АероСвіту"

Аеропорт "Бориспіль" не буде призупиняти обслуговування рейсів авіакомпанії "АероСвіт" сьогодні з 12:00. Згідно з поширеною заявою прес-служби аеропорту, на даний момент "АероСваіт" виконує гарантійні зобов'язання по сплаті коштів за отримані послуги. Також зараз йдуть переговори з авіакомпанією про реструктуризацію заборгованості та схемою передоплати на найближчі дні.

В аеропорту також нагадують, що рішення про затримку або скасування рейсів приймає авіакомпанія. "Саме авіакомпанія надає диспетчерам аеропорту інформацію, яка згодом транслюється на інформаційному табло і на сайті аеропорту", - відзначають в "Борисполі".

Відзначимо, сьогодні прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив віце-прем'єр-міністру Олександру Вілкулу розібратися і підготувати пропозиції щодо проблемної ситуації з авіаперевізником "АероСвіт".

Як повідомлялося, авіакомпанія "АероСвіт" 5-8 січня була вимушена скасувати низку рейсів через припинення обслуговування в деяких аеропортах, зокрема у Варшаві, Стокгольмі, Копенгагені, Тель-Авіві.

Сьогодні, 9 січня 2013 р., скасовані рейси "АероСвіту" зі столичного аеропорту "Бориспіль" в Єреван, Баку і на Гоа. Сотні пасажирів авіакомпанії не могли вилетіти з інших міст. Представники авіаперевізника пояснюють: те, що відбувається тим, що його літаки відмовляються обслуговувати в міжнародних аеропортах через борги.

Читайте також: "АероСвіт" скасував 17 рейсів на 8 січня