Рецепт ароматної м'ясної страви з індійськими спеціями стане ідеальною ідеєю для вечері
Коли традиційні новорічні страви вже приїлися, але хочеться продовження святкового застілля з обов'язковою наявністю кулінарних шедеврів, можна приготувати звичне блюдо на новий лад. Популярний дієтолог Світлана Фус рекомендує звернути увагу на рецепт запеченого курчати тандурі, яким вона поділилася на своїй сторінці в Facebook.
За словами експерта, тандурі - це і спосіб приготування в печі, і набір індійських спецій, які можна придбати навіть у великому супермаркеті. Курча з прянощами, запечене у звичайній духовці вийде ароматним і рум'яним, а гарнір з сезонних овочів і в'ялених томатів стане прекрасним доповненням до цієї вишуканої страви.
В рецепті також використовується класичний європейський соус, родом з Франції під назвою дамиглас. Його широко використовують для глазурування м'яса.
Склад:
Для запечених овочів:
Спосіб приготування:
Раніше ми публікували рецепт соковитого курячого філе в арахісової пасти, яке здивує поєднанням незвичайних смаків.
Нагадаємо, що для святкового столу можна приготувати дієтичний салат олів'є, який не зашкодить фігурі.
До речі, популярний дієтолог розвіяла міфи про майонез і розповіла, чи настільки він шкідливий, як про нього говорять.