Бюджетні та смачні котлети з капусти. Ніхто не здогадається, що вони без м'яса
Якщо ви втомилися від звичайних страв та хочете чогось смачненького, але бюджетного - спробуйте котлети з капусти. Вони дуже легко готуються та подобаються навіть тим, хто не любить овочі. Ніхто не помітить, що в котлетах немає м'яса.
Як приготувати котлети з капусти, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Shuba.
Для приготування котлет з капусти вам знадобляться такі продукти:
- 500 грамів звичайної капусти
- 2 курячих яйця
- 3 столові ложки борошна
- 1 цибуля
- копчена паприка, сіль, чорний мелений перець - на смак.
Окрім цього, ви можете приготувати оригінальний соус, який вдало доповнить котлети та зробить їх ще смачнішими. Для цього вам потрібні такі інгредієнти:
- 1 свіжий огірок
- 2 столові ложки майонезу
- пучок кропу
- 1 зубчик часнику
- сіль - на смак.
Почнемо приготування. Нашинкуйте капусту, перекладіть її у каструлю та залийте усе водою. Проваріть її протягом 5 хвилин. Процідіть капусту та добре вичавіть рідину, аби вона не "плавала" у воді.
Потім подрібніть та обсмажте до золотавості цибулю. Додайте її до капусти. Далі вбийте яйця, додайте сіль, борошно, паприку та перець, й добре усе перемішайте.
Смажити такі котлетки дуже просто. Викладайте "тісто" на розігріту пательню з олією. Формувати котлети допоможе звичайна ложка. Смажте їх до готовності з двох боків, потім можете викласти котлети на паперову серветку, аби вона забрала зайвий жир. За бажанням страву можна протушкувати.
Приготуйте соус. Натріть огірок, наріжте кріп та часник, усе змішайте з майонезом та перемішайте. Можна додати сіль та подавайте соус разом з котлетами на стіл.
Раніше ми вже розповідали, як смачно засолити сало.
Окрім цього, нещодавно стало відомо, як приготувати банановий "Сметанник" без випічки.