ua en ru

У Зеленського впевнені, що план "великого наступу" Путіна провалиться

У Зеленського впевнені, що план "великого наступу" Путіна провалиться Фото: Михайло Подоляк, радник голови Офісу президента (president.gov.ua)

Російський диктатор Володимир Путін планував заморозити українців цією зимою, але його план провалився. Так само зазнає невдачі і його "великий наступ".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter радника голови ОП Михайла Подоляка.

"Тим часом непомітно розпочався останній місяць зими. За планом Путіна Україна мала бути без опалення й електрики, а українці - вимагати від уряду капітуляції. План провалився, як і попередні. Не вдасться і план "великого наступу". А буде український план: деокупація, репарації, трибунал", - написав Подоляк.

Нагадаємо, що як західні, так і українські політики неодноразово попереджали про підготовку окупантів до нового великого наступу. За даними ГУР МО, російський президент Володимир Путін наказав своїм військам захопити всю територію Донецької та Луганської областей України до березня.

Додамо, тим часом аналітики ISW, що Путін все ж переоцінив свої сили, а тому його великий наступ на сході України передчасно завершиться до квітня та не буде результативним.

Детальніше про те, з яких напрямків росіяни можуть піти у новий наступ на Україну та чи вистачить у них техніки - читайте в матеріалі РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.