ua en ru

У Зеленського відреагували на події в Брянській області: свідома провокація РФ

У Зеленського відреагували на події в Брянській області: свідома провокація РФ Фото: радник голови ОП Михайло Подоляк (president.gov.ua)

Події в Брянській області з так званими "українськими диверсантами" є свідомою провокацією росіян. Країні-агресорці варто боятися своїх партизанів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter радника голови Офісу президента Михайла Подоляка.

"Історія про диверсійну групу України в РФ є класичною свідомою провокацією. РФ хоче налякати свій народ, щоб виправдати напад на іншу країну та зростання бідності після року війни. Партизанський рух в РФ стає все сильніше і агресивніше. Бійся своїх партизанів...", - написав Подоляк.

Нагадаємо, сьогодні в РФ заявили про так зване "проникнення українських ДРГ у два села Брянської області", що на кордоні з Чернігівською областю. Російські пропагандисти активно просувають інформацію про нібито "перестрілки, бої, взяття заручників", але їх заяви суперечать одна одній.

Додамо, тим часом в ОК "Північ" нагадали, що росіяни можуть вдатися до провокацій з метою звинувачення українських захисників в порушенні територіальної цілісності.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.