ua en ru

Зеленський: швидкість завершення війни залежить від двох речей

Зеленський: швидкість завершення війни залежить від двох речей Фото: президент України Володимир Зеленський (GettyImages)

Сьогодні, 22 січня, під час зустрічі зі студентами та викладачами КНУ імені Тараса Шевченка президент України Володимир Зеленський пояснив від чого залежить швидкість української перемоги у війні, що розпочала Росія.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Офісу президента.

"Ми вже перемогли, тому що об’єдналися, у нас велика нація, великий народ… Окрім того, важливо провести ще й фізичну деокупацію наших територій. Тоді це буде не лише теоретичною чи філософською перемогою - це буде реальністю", - зазначив Зеленський.

Він також наголосив, що перемогу Україна може здобути вже у 2023 році. Проте для цього українцям потрібно зберігати єдність і міцність.

"Швидкість (завершення війни - ред.) залежить від декількох речей: міцності всередині України та міцності ззовні – допомоги партнерів. І не можна допускати уповільнення процесів що ззовні, що всередині, бо це затягуватиме війну", - наголосив президент.

Також Зеленський відкинув будь-які твердження щодо необов’язковості перемоги України чи допустимості часткової перемоги нашої держави.