ua en ru

Зеленський пообіцяв погані новини для росіян: для цього я в Гаазі

Зеленський пообіцяв погані новини для росіян: для цього я в Гаазі Фото: президент Володимир Зеленський (Віталій Носач, РБК-Україна)

Президент Володимир Зеленський заявив, що його міжнародні поїздки матимуть результати, які принесуть погані новини для росіян. Зокрема, це стосується і його візиту до Гааги.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Зеленського під час прес-конференції.

За словами глави держави, йому дуже непросто покидати країну під час війни й здійснювати візити до міжнародних партнерів України.

"Я не хочу демотивувати цим суспільство у себе в країні, солдатів. Я їду з країни на короткий термін тому, що це потрібно, а не тому, що я хочу. Для того, щоб привезти для росіян деякі погані новини я зараз у Гаазі, вчора був у Фінляндії, недалеко від справедливості", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, що вчора президент України Володимир Зеленський перебував у Фінляндії. Він відвідав Гельсінкі на запрошення фінського колеги Саулі Нііністьо.

Додамо, сьогодні ж президент Володимир Зеленський перебуває із візитом у Нідерландах. Глава держави вже зустрівся з членами Сенату та Палати представників. Він також відвідав Міжнародний кримінальний суд (МКС) і виступив із промовою на Всесвітньому форумі для запрошених гостей.

Після цього він зустрівся із прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте і прем'єр-міністром Бельгії Александром Де Кроо.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.