ua en ru

Збірна України обрала комплект форми на матч проти Боснії в плей-офф за місце на Євро-2024

Збірна України обрала комплект форми на матч проти Боснії в плей-офф за місце на Євро-2024 Фото: "Синьо-жовті" зіграють в основній формі (facebook.com/uafukraine)

Національна команда України визначилася з екіпіруванням на прийдешній поєдинок проти збірної Боснії і Герцеговини за вихід у фінал міні-турніру, де розіграють останню путівку на чемпіонат Європи 2024 року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт УАФ.

Матч Боснія і Герцеговина – Україна відбудеться 21 березня в Зеніці. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом. Переможець протистояння вийде у фінал плей-офф за місце на чемпіонаті Європи.

Команда Сергія Реброва вийде на поле в жовтому комплекті форми. У цій барві виконані футболки, шорти та гетри. Натомість воротар української команди гратиме в салатовій формі. Збірна Боснії обрала синій варіант екіпірування, а голкіпер вийде в червоному.

Водночас на арені "Біліно Полє" очікують на аншлаг. На трибуни прийде понад 11 тисяч уболівальників. Квота для підтримки збірної України склала 800 глядачів.

Раніше Ребров відчепив п'ятьох виконавців від заявки на поєдинок. Проти боснійської збірної гарантовано не зіграють оборонці Караваєв, Попов, хавбек Піхальонок, вінгер Циганков і форвард Сікан. Шанс дебютувати в збірній отримали півзахисники Бражко та Гуцуляк.