Звичний яблучний оцет може стати справжнім "еліксиром користі", якщо поєднати його з правильними продуктами. Названо несподівані поєднання, які не лише підсилюють смак, а й роблять його корисним для травлення та імунітету.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Verywell health.
За даними Sage Journals, поєднання яблучного оцту з корицею має багато переваг для здоров'я. Антиоксидантні сполуки та протизапальні властивості, що містяться в яблучному оцті та кориці, можуть допомогти посилити деякі переваги для здоров'я, такі як:
Обидва інгредієнти мають природну антимікробну дію: оцет завдяки оцтовій кислоті, а кориця - через коричний альдегід. Невелика кількість оцту стимулює секрецію шлункового соку, а кориця може зменшувати спазми.
На сайті Microbiology society йдеться, що змішування меду з яблучним оцтом сприяє антиоксидантними, протизапальними та антимікробними властивостями. Деякі переваги для здоров’я включають:
Дослідження, опубліковане на сайті Dovepress, показало, що поєднання яблучного оцту з куркумою може допомогти покращити загальне самопочуття.
Це поєднання може покращити здоров'я багатьма способами, такими як:
Поєднуючи яблучний оцет з різними інгредієнтами, необхідно:
Вас може зацікавити: