Мрієте про хрусткі, ароматні малосольні огірки, але не хочете чекати кілька днів? Цей рецепт - справжня знахідка для тих, хто цінує час і смак.
Як приготувати такі огірки швидко та смачно, розповідає РБК-Україна з посиланням на допис кулінарки Jayne lubowitz у Facebook.
Цей рецепт не потребує води, що значно прискорює процес. Вам знадобиться:
Добре помийте огірки. Обріжте кінчики з обох боків, щоб вони краще вбирали смак маринаду. Кожен огірок розріжте вздовж навпіл, а потім ще раз навпіл, щоб вийшли четвертинки. Це значно прискорить процес маринування.
Викладіть нарізані огірки у щільний пакет із застібкою (або використовуйте два звичайні пакети, вклавши один в один для надійності). Подрібніть часник та дрібно наріжте кріп. Додайте до огірків у пакеті сіль, цукор, яблучний оцет, олію, кріп і часник.
Міцно закрийте пакет і гарно його потрясіть. Робіть це енергійно, щоб усі спеції та приправи рівномірно розподілилися по огірках. Цей крок забезпечує, що кожен шматочок просочиться маринадом.
Покладіть пакет у холодильник. Залиште огірки маринуватися лише на 1 годину. Уже через цей короткий час вони набудуть бажаного малосольного смаку та аромату.
Вас може зацікавити