ua en ru

Внаслідок нічних ударів РФ по Харківській та Донецькій областях є поранені та загиблі, - ДСНС

Внаслідок нічних ударів РФ по Харківській та Донецькій областях є поранені та загиблі, - ДСНС Фото: внаслідок нічних ударів РФ по Харківській та Донецькій областях є поранені та загиблі (t.me/dsns_telegram)

Російські загарбники в ніч проти 8 березня здійснили удари по території Харківської та Донецької областей. Внаслідок атак загинули двоє людей, також є потерпілі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу ДСНС.

Зазначається, що росіяни вдарили по приватних будинках Куп'янська.

"Рятувальники під час розбору завалів виявили тіла двох людей - жінки та чоловіка. Ще один житель отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

Також опівночі окупанти завдали ракетного удару по місту Чугуїв.

"Постраждали 6 людей, серед них 2 дитини - 2006 та 2021 років народження. Пошкоджені фасади будівель, крамниці та автомобілі", - повідомляють рятувальники.

У Донецькій області росіяни обстріляли Мирноград та Новогродівку.

Повідомляється про щонайменше 2 постраждалих. Ще 4 людей, які не могли самостійно вийти з оселі, врятував підрозділ ДСНС. Внаслідок удару росіян були пошкоджені житлові багатоквартирні будинки, адмінбудівлі, автомобілі.

Внаслідок нічних ударів РФ по Харківській та Донецькій областях є поранені та загиблі, - ДСНСФото: наслідки нічного обстрілу РФ в ніч на 8 березня (t.me/dsns_telegram)