ua en ru

Візит Зеленського до Польщі: з'явилися деталі поїздки

Візит Зеленського до Польщі: з'явилися деталі поїздки Фото: президент України Володимир Зеленський (Getty Images)

Президент України Володимир Зеленський поїде до Польщі 5 квітня разом з першою леді. У Варшаві він проведе низку зустрічей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

За даними видання, Зеленського під час його першого офіційного візиту до Варшави супроводжуватиме дружина Олена.

Візит розпочнеться з зустрічі з президентом Польщі Анджеєм Дудою у Королівському замку. Планується, що лідери обговорять питання безпеки, регіональної політики та економічної співпраці, а також транзит українського зерна та іншої продукції через Польщу.

Також у Польщі повідомляють, що Зеленський проведе переговори з прем'єр-міністром Матеушем Моравецьким. Темами розмови будуть ситуація на фронті, співпраця, зокрема, щодо розширення прикордонної інфраструктури та експорт зерна з України.

Нагадаємо, сьогодні канцелярія президента Польщі повідомила, що президент України Володимир Зеленський у середу, 5 квітня, відвідає Варшаву з офіційним візитом.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.