ua en ru

"Укрзалізниця" запустила безпересадковий вагон з Австрії та Угорщини до України

"Укрзалізниця" запустила безпересадковий вагон з Австрії та Угорщини до України Фото: "Укрзалізниця" запустила безпересадковий вагон з Австрії та Угорщини до України (Віталій Носач, РБК-Україна)

З 24 квітня "Укрзалізниця" запустила новий безпересадковий вагон сполученням Відень - Чоп - Відень. Він дозволить зручніше повертатися з Австрії та Угорщини до України.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Як розповіли у відомстві, це дозволить українцям зручніше повертатись додому.

З австрійської столиці він відправляється щодня о 16:42. На станції Будапешт-Келеті стоїть із 19:19 до 19:40. До Чопа прибуває о 02:28.

"Після проходження прикордонно-митного контролю продовжити рух Україною можна будь-яким іншим рейсом. Наприклад, поїздом № 750 Ужгород-Київ", - сказано в повідомленні.

Також відомо, що квиток з Чопа до Відня коштує 1730 гривень. Квитки вже доступні в міжнародних касах "Укрзалізниці". А білети з Києва до Чопа та зворотно можна придбати і в касах, і онлайн: у застосунку УЗ, у чат-боті та на сайті.