ua en ru

Українців попередили про ймовірну атаку "Шахедів" у найближчі години

Українців попередили про ймовірну атаку "Шахедів" у найближчі години Фото: українців попередили про ймовірну атаку "Шахедів" у найближчі години (Getty Images)

Військові фіксують запуск іранських дронів окупантами. Тому українців попередили про можливу атаку БПЛА у найближчі години.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал начальника Харківського гарнізону Сергія Мельника.

Оновлено 09:27. У Миколаївській області попередили про зліт декількох груп "Шахедів"

"Зафіксовано зліт декількох груп "дронів-камікадзе". Будьте у безпеці", - написав начальник поліції області Сергій Шайхет.

___

"Увага, зафіксовано пуски ворожих БПЛА "Шахед" з Приморсько-Ахтарська. Слідкуйте за сигналами повітряної тривоги", - пише Мельник.

Тим часом у мережі інформують про виліт пари груп (попередньо) "Шахедів" та припускають, що орієнтовний час підльоту ворожих БПЛА може бути в межах 09:20-09:30.

Нагадаємо, раніше військово-політичне керівництво попередило українців, що Росія може посилити обстріли території України впродовж 22-24 лютого.

Додамо, також в РНБО заявили, що російські війська готують масовану ракетну атаку до річниці повномасштабного вторгнення.

Тим часом у Повітряних силах ЗСУ заспокоюють українців, масованої атаки сотнями літаків російськими військами на річницю вторгнення не буде. Адже ворогу просто так не вдасться "прогулятися" повітряним простором України.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.