ua en ru

Україна – Ісландія: прогноз на матч плей-офф за місце на Євро-2024

Україна – Ісландія: прогноз на матч плей-офф за місце на Євро-2024 Фото: Микола Матвієнко (ліворуч) раніше грав проти ісландців (Getty Images)

Національна команда України у фіналі плей-офф Ліги націй позмагається зі збірною Ісландії за останню путівку на чемпіонат Європи 2024 року.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч Україна – Ісландія відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві. Поєдинок на стадіоні "Тарчинські Арена" розпочнеться о 21:45 за київським часом. Переможець протистояння вийде на Євро-2024.

Австрійська контора Bwin визначила "синьо-жовтих" однозначним фаворитом протистояння. На перемогу команду Сергія Реброва можна поставити зі скромним коефіцієнтом 1,52. Натомість імовірний успіх ісландців оцінили балом 6,25. Навіть нічия в основний час набагато вірогідніша – кеф 4,10.

Персональні фанати Михайла Мудрика можуть закластися на мінімум дубль свого улюбленця з перспективним коефіцієнтом 17,00. Натомість любителі гострих відчуттів вивчать варіант зі ставкою на розгромну перемогу збірної України (3:0) з кефом 10,00.

Тим часом британці з William Hill підготували схожі цифри. Коефіцієнт на перемогу "синьо-жовтих" майже ідентичний – 1,55. У потенційний тріумф острів'ян тут вірять ще менше з балом 6,50. Кеф на нічию склав 4,15.

Несподіваною ідеєю стане ставка на другий поспіль автогол у поєдинку за участі української збірної з перспективним коефіцієнтом 12,00. Непатріотичний варіант поставити на нульову нічию в основний час збільшить виграш у 10 разів.

Раніше Ребров відсіяв п'ять виконавців від заявки на поєдинок. Повернувся до обойми команди вінгер "Жирони" Циганков. Гарантовано не зіграють проти ісландської збірної оборонці Караваєв і Попов, півзахисники Піхальонок і Гуцуляк, а також форвард Сікан.