ua en ru

Удар по будинку в Запоріжжі: жертв вже четверо, а 5 вважаються зниклими безвісти

Удар по будинку в Запоріжжі: жертв вже четверо, а 5 вважаються зниклими безвісти Фото: внаслідок удару по будинку в Запоріжжі загинули щонайменше четверо людей (t.me/pgo_gov_ua)

Кількість жертв внаслідок російського удару по будинку в Запоріжжі зросла до чотирьох. Тим часом п'ятеро людей вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Офісу Генпрокурора.

"За попередніми даними, загинуло чотири людини, вісім поранено, ще п’ятеро вважаються зниклими безвісті, серед них дитина", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в прокуратурі, попередньо ракета ЗРК С-300 влучила по п’ятиповерховому будинку, внаслідок чого відбулося його руйнування.

"Уламками та вибуховою хвилею пошкоджено багатоповерхівки, розташовані поряд, а також автотранспорт місцевих мешканців", - додають правоохоронці.

Наразі на місці події працюють слідчі. Триває пошуково-рятувальна операція. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Тим часом прокуратура вже розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 ККУ).

Нагадаємо, що сьогодні вночі російська армія обстріляла один з житлових кварталів Запоріжжя. Ворог влучив у п'ятиповерхівку, практично зруйнувавши її.

Додамо, президент Володимир Зеленський вже відреагував на ракетний удар росіян по Запоріжжю. Він зазначив, що РФ відповідатиме за все.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.