Цього сезону кулінарні блогери активно діляться рецептом, який став справжнім хітом. Це яблучне печиво з кисломлочним сиром. Воно поєднує ніжність домашнього сиру, аромат кориці та соковитість яблук.
Як його приготувати, розповідає РБК-Україна з посиланням на допис у "Зошиті рецептів" на Facebook.
Для приготування знадобляться звичайні продукти, які є майже в кожному холодильнику:
Під час випікання по кухні розходиться аромат кориці та яблук, який створює справжню атмосферу домашнього затишку. Печиво виходить ніжним усередині, трохи розсипчастим зовні й чудово поєднується з чаєм або кавою.
Щоб додати особливого смаку, можна покласти у тісто щіпку мускатного горіха або жменьку родзинок. А якщо хочете зробити десерт більш дієтичним, то частину борошна замініть вівсяними пластівцями.
Це яблучне сирне печиво не лише смачне, а й корисне, завдяки вмісту білка із сиру та вітамінів із яблук. Ідеальний варіант для сніданку, перекусу чи домашнього чаювання.