ua en ru

В Таїланді вибухнув склад піротехніки: 10 загиблих та більше 100 поранених

В Таїланді вибухнув склад піротехніки: 10 загиблих та більше 100 поранених Фото: в Таїланді вибухнув склад піротехніки (GettyImages)

В суботу, 29 липня, на півдні Таїланду вибухнув склад з піротехнікою, внаслідок чого загинуло щонайменше 10 людей і понад 100 дістали поранень.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Independent.

Вибух стався в провінції Наратхіват, місцева влада повідомляє, що через вибух пошкоджено понад 100 будинків в радіусі 500 метрів, щонайменше 118 людей поранено.

Крім цього повідомляється, що під завалами досі знаходяться люди.

Губернатор провінції Санан Понгаксорн повідомив, що вибух, ймовірно, був спровокований будівельними роботами, які проводилися на складі - іскри від зварювання металу спричинили загоряння та вибух феєрверків, які зберігалися всередині.

Пожежі на складах фейерверків

В цей же день вибух прогримів і на фабриці фейерверків на півдні Індії, в районі Крішнагірі - там загинуло вісім людей і кілька отримали поранення.

А у 2018 році, теж в Індії, на складі феєрверків у промисловій зоні Бава на околиці Делі сталася пожежа, внаслідок якої загинули 17 осіб, серед яких 10 жінок. Вибратися вдалося тільки двом працівникам - вони стрибнули з даху триповерхової будівлі й отримали переломи ніг.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.