Таку тушковану капусту ви ще не готували: рецепт соковитої страви
Рецепт соковитої тушкованої капусти з м'ясом (фото: Freepik)
Ароматна, соковита й ситна тушкована капуста з м’ясом стане улюбленою стравою на столах. У холодну пору року вона зігріває, насичує та точно сподобається усій родині.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Рецепт соковитої тушкованої капусти
Інгредієнти:
- капуста - 1 кг
- свиняча шия - 850 г
- цибуля - 1 шт.
- морква - 1 шт.
- томатна паста - 2 ст.л
- цукор - 1 ст.л
- сіль перець - до смаку
- вода - 100 мл.
- лавровий лист - 2 шт.
Спосіб приготування
Капусту наріжте дрібною соломкою, а м'ясо невеличкими кубиками.
На розігріту сковорідку додайте м'ясо і смажте до рум'яної скоринки. Моркву натріть на тертці і разом з цибулею обсмажте на сковорідці. Додайте томатну пасту і 1 ст.л цукру.
Далі до овочів всипте смажене м'ясо, сіль, перець та влийте воду. Тушкуйте на середньому вогні 20 хв.
У сковорідку додайте капусту, лавровий лист та сіль. Через 5 хв перемішайте та тушкуйте 20 хв.
Рецепт тушкованої капусти з м'ясом (фото: кадр з відео)
Вас може зацікавити:
- Смачний буряк по-корейськи за всього 15 хв
- Рецепт м'ясного пирога, який сподобається усій родини
- Деруни з ніжним соусом, які здивують кожного