ua en ru

Таку тушковану капусту ви ще не готували: рецепт соковитої страви

Таку тушковану капусту ви ще не готували: рецепт соковитої страви Рецепт соковитої тушкованої капусти з м'ясом (фото: Freepik)

Ароматна, соковита й ситна тушкована капуста з м’ясом стане улюбленою стравою на столах. У холодну пору року вона зігріває, насичує та точно сподобається усій родині.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.

Рецепт соковитої тушкованої капусти

Інгредієнти:

  • капуста - 1 кг
  • свиняча шия - 850 г
  • цибуля - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • томатна паста - 2 ст.л
  • цукор - 1 ст.л
  • сіль перець - до смаку
  • вода - 100 мл.
  • лавровий лист - 2 шт.

Спосіб приготування

Капусту наріжте дрібною соломкою, а м'ясо невеличкими кубиками.

На розігріту сковорідку додайте м'ясо і смажте до рум'яної скоринки. Моркву натріть на тертці і разом з цибулею обсмажте на сковорідці. Додайте томатну пасту і 1 ст.л цукру.

Далі до овочів всипте смажене м'ясо, сіль, перець та влийте воду. Тушкуйте на середньому вогні 20 хв.

У сковорідку додайте капусту, лавровий лист та сіль. Через 5 хв перемішайте та тушкуйте 20 хв.

Таку тушковану капусту ви ще не готували: рецепт соковитої стравиРецепт тушкованої капусти з м'ясом (фото: кадр з відео)