ua en ru

Свободу не можна відібрати. З'явилося відео повернення українських військових з російського полону

Свободу не можна відібрати. З'явилося відео повернення українських військових з російського полону Фото: з'явилося відео повернення українських військових з російського полону (t.me/ermaka2022)

У понеділок, 10 квітня, Україна повернула з російського полону 100 наших військових. У Координаційному штабі показали унікальні кадри цієї події.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими у Telelgram.

"Свободу в українців не можна відібрати", - зазначають у штабі.

Окрім того, уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець опублікував зворушливе відео першого дзвінка мамі звільненого з полону воїна, у якого нещодавно народилася донька.

Оновлено

СБУ також показало ексклюзивне відео звільнення з полону наших військових, зазначивши, що це результат роботи Об’єднаного центру з координації пошуку та звільнення військовополонених.

Нагадаємо, з російського полону повернулися 80 захисників і 20 захисниць. Серед них оборонці Маріуполя, "Азовсталі" та Гостомеля.

Також додамо, що Україна пропонувала Росії обміняти всіх полонених мусульман на честь початку Рамадану, але країна-агресор відмовилася.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.