ua en ru

Стало відомо, коли завершиться опалювальний сезон у Кропивницькому

Стало відомо, коли завершиться опалювальний сезон у Кропивницькому Фото: стало відомо, коли завершиться опалювальний сезон у Кропивницькому (Getty Image)

У Кропивницькому планують завершувати опалювальний сезон з 27 березня, якщо не буде різких перепадів температур.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на коментар заступника міського голови Кропивницького Олександра Мосіна "Суспільному".

Він зазначив, що комунальне підприємство "Теплоенергетик" вже готується до завершення опалювального сезону, яке запланували на понеділок, 27 березня. З цього дня більшість школярів міста підуть на весняні канікули.

"За прогнозами метеорологів до кінця березня вже встановляться стійкі плюси у погоді. Якщо різкого підвищення температури не буде, до кінця тижня опалення ще триватиме, поки діти завершують навчальний семестр, а з початком весняних канікул теплопостачання припиниться", - розповів Мосін.

Нагадаємо, Дніпро стане першим містом в Україні, яке завершить опалювальний сезон у 2023 році.

Окрім того, у Харкові хочуть відключати опалення на кілька годин на день.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.