Домашня консервована кукурудза на зиму - простий рецепт, який дозволить зберегти аромат літа і насолоджуватися соковитими золотистими зернятками у будь-який час року.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал Наталії Данилюк.
Для консервації кукурудзи в качанах варто брати виключно молоді качани, найкраще цукрових сортів, а не кормових.
Якщо ви виявили, що верхівки кукурудзяних качанів сухі і недоспілі, то їх необхідно обрізати. Також варто видалити почорнілі або засохлі зерна.
Для приготування однієї 3-х літрової банки необхідно:
Спосіб приготування
Кукурудзу добре помийте та зніміть з неї усі ворсинки. Розріжте качани на частини та покладіть у банку.
Туди ж покладіть сіль, цукор, аспірин та влийте оцет. Залийте банки кип'ятком та поставте варитись у каструлю. Варіть від моменту закипання півтори години.
В кінці герметично закрийте кришками, переверніть догори дном.
Вас може зацікавити: