Смачні мариновані голубці з морквою стануть улюбленою закускою на будь-якому столі. Легкий рецепт та колір страви здивує усіх членів родини.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал "Українські витівки".
Інгредієнти:
Для маринаду потрібно:
Спосіб приготування
Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Для маринаду з'єднайте всі інгредієнти разом, поставте на вогонь, щоб все розчинилось.
До моркви додайте, оцет, нарізаний часник, спеції та гарячу олію. Ретельно все перемішайте.
Капусту покладіть у кип'яток і проваріть на голубці. В листки капусти покладіть морквяну начинку та скрутіть голубці.
Залийте голубці охолодженим маринадом, поставте в холодильник на ніч.
Вас може зацікавити: