ua en ru

Сили ППО збили більшість ракет під час російської атаки

Сили ППО збили більшість ракет під час російської атаки Фото: сили ППО збили більшість ракет під час російської атаки (офіційний сайт корпорації Kongsberg)

Сьогодні, 31 грудня, під час атаки Російської Федерації силами протиповітряної оборони України було знищено більшість ракет, що летіли в Україну.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступника командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка в Telegram.

"Більшу кількість повітряних цілей було збито авіацією та нашими силами ППО", - написав Павлюк.

Він також заявив, що під час сьогоднішньої атаки було пошкоджено цивільну інфраструктуру в трьох районах Києва. В Солом'янському районі було пошкоджено приватний будинок, в Печерському зафіксовано потрапляння в готель, також Павлюк повідомив про руйнування в Голосіївському районі.

"Для окупантів не існує законів та звичаїв ведення війни. Вони думають, що здолають нас: якщо не на полі бою, то зруйнувавши наші міста. Але цього, як і кожного наступного разу, вони приречені на поразку. Тому що ми – незламні. Тому що ми не припинимо боротись: поки не повернемо собі кожен сантиметр нашої землі", - додав він.

Павлюк наголосив, що атака ворога триває, а ППО продовжує працювати.

За даними Київської міської військової адміністрації, в районі Києва було збито 7 повітряних цілей.