Овочі для салату "Олів'є" тепер можна швидко відварити у мікрохвильовці. Це робить процес приготування значно ефективнішим та комфортнішим.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку українського шеф-кухаря Олександра Огородніка.
За словами експерта, інколи такий спосіб використовують навіть в ресторанах.
Зокрема, варто спочатку помити овочі та проколоти виделкою. Далі загорніть паперовим рушником і намочіть.
Відправте на 5 хвилин у мікрохвильовку і все. Якщо картопля велика, то знадобиться 10-15 хвилин.
Цей спосіб допомагає в 3 рази швидше зварити овочі, без каструль, води і зайвого посуду. Ідеально підходить для зайнятих або тих, хто готує в останню секунду.
Спосіб реально працює особливо з дрібною картоплею.
Класичний рецепт на 6-8 порцій потребує такої приблизної кількості інгредієнтів:
Вас може зацікавити: