ua en ru

На російському курорті спалахнула масштабна пожежа. Там знаходиться "палац" Путіна

На російському курорті спалахнула масштабна пожежа. Там знаходиться "палац" Путіна Фото: на російському курорті спалахнула масштабна пожежа (wikipedia org)

Масштабна пожежа спалахнула у російському місті Геленджик у Краснодарському краї РФ. Там знаходиться морський курорт.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російські Telegram-канали.

За даними російських ЗМІ, спалахнули лісові масиви. Вогонь оточив готелі на російському курорті. На місці інциденту працюють пожежники.

На опублікованих у мережі кадрах помітно, що площа пожежі досить велика, а Геленджик охопив чорний дим.

"Палац" Путіна

У курортному Геленджику знаходиться розкішний "палац" російського диктатора Володимира Путіна. Його площа становить 17691 кв. м. Фонд боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального заявляв, що на будівництву маєтку витратили понад 1,3 млрд доларів.

За даними ЗМІ, на території "палацу" диктатора є церква, винний льох, казино, а також бари, дендропарк та навіть ковзанка для хокейних ігор.

Пожежі у Росії

Останніми місяцями у Росії фіксують велику кількість пожеж, які часто спалахують як у Москві, так і в інших регіонах. Зокрема, почастішали пожежі у портах, на військових об'єктах, заводах і т.п.

Так, нещодавно в одному з найбільших чорноморських портів РФ (Новоросійську) горів вантажний термінал. Відомо, що там спалахнули дерев'яні палети, на яких стояли бочки із пальним мастилом.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.