ua en ru

Росіяни скинули КАБ на вокзал у Великому Бурлуку: серед жертв дитина

Росіяни скинули КАБ на вокзал у Великому Бурлуку: серед жертв дитина Фото: Росія скинула КАБ на вокзал у Великому Бурлуку (Getty Images)

Російські окупанти завдали авіаційного удару по вокзалу в селі Великий Бурлук в Куп'янському районі Харківської області. В результаті атаки загинули дві людини.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву голови Харківської ОВА Олега Синєгубова під час ефіру телемарафону та Telegram-канал МВС України.

"За нашою інформацією, дві людини загинули. Можливо, загинула дитина. Ця інформація зараз перевіряється", - сказав Синєгубов.

Він зазначив, що попри те, що вокзал у Великому Бурлуку не використовувався як транспортний об’єкт, там все ж перебували цивільні люди.

Також Синєгубов наголосив, що неодноразово під час атак на Великий Бурлук травми отримували діти. У зв'язку з чим, за словами глави ОВА, нині розглядається питання щодо евакуації неповнолітніх з даного населеного пункту.

Пізніше в Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що унаслідок обстрілу загинув 48-річний чоловік та шестирічна дівчинка.

В Національній поліції України повідомили, що дівчинка була онукою загиблого чоловіка.

Нагадаємо, що сьогодні вдень росіяни також обстріляли центр Куп'янська. Тоді окупанти також використали КАБи.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.