ua en ru

Росіяни атакували Покровськ: п'ять людей поранені, в тому числі підліток (фото)

Росіяни атакували Покровськ: п'ять людей поранені, в тому числі підліток (фото) Фото: росіяни обстріляли Покровськ 5 квітня, п'ятьох людей поранено (t.me/dsns_telegram)

Російські війська 5 квітня обстріляли Покровськ Донецької області, атакувавши приватний сектор. Поранення отримали п'ять людей, в тому числі 14-літній хлопець.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Офіс генпрокурора, ДСНС України.

Так, 5 квітня, близько 03:00, війська РФ обстріляли Покровськ. Окупанти поцілили по приватному сектору.

"В результаті влучання по житлових будинках отримали тілесні ушкодження четверо членів родини: дідусь із бабусею та їхня донька з 14-річним сином. Також від вибухів постраждав ще один містянин", - йдеться у повідомленні Офісу.

Наслідки обстрілу Покровська Донецької області 5 квітня (t.me/pgo_gov_ua)

Крім того, в районі обстрілу пошкоджено декілька приватних домогосподарств. Тип зброї, яку ворог застосував для атаки на місто, встановлюється.

Пожежу гасили 5 годин

Через обстріл Покровська виникло загорання в адміністративній будівлі та приватному будинку.

"Рятувальники 5 годин приборкували пожежу одноповерхового житлового будинку, ліквідували її на загальній площі 150 кв.м. Також виникла пожежа в адміністративній будівлі. Вогнеборці ліквідували загоряння покрівлі загальною площею 50 кв.м", - розповіли у ДСНС.

Наслідки обстрілу Покровська Донецької області 5 квітня (t.me/dsns_telegram)

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).