ua en ru

Ракетний удар по Чернігову: 37 людей постраждали, є загиблі

Ракетний удар по Чернігову: 37 людей постраждали, є загиблі Фото: Ракетний удар по Чернігову: 37 людей постраждали, є загиблі (t.me/Klymenko_MVS)

Російські окупанти зранку завдали ракетного удару по центру Чернігова. Наразі відомо про 37 постраждалих, зокрема є й загиблі.

Про це розповів міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його Telegram-канал.

Як пише Клименко, станом на 13:00 відомо про те, що:

  • терористи вдарили по Драмтеатру в Чернігові;
  • 37 постраждалих внаслідок російського удару;
  • загинули 5 людей;
  • серед постраждалих - 11 дітей.

Фото: Ракетний удар по Чернігову: 37 людей постраждали, є загиблі (t.me/Klymenko_MVS)

Наразі усім надається медична допомога.

Кількість загиблих зросла

В Чернігові зросла кількість загиблих до 6.

"Загинула 6-річна дитина. На місці патрульні намагалися надати їй допомогу, але, на жаль, врятувати дитину не вдалося. Мати дитини перебуває у важкому стані", - пише МВС.

Ракетний удар по Чернігову

Зранку терористи завдали удару по центру Чернігова, ймовірно, балістичною ракетою. Через деякий час виконуючий обов'язки мера Олександр Ломак заявив, що серед цивільних є постраждалі та загиблі.

Пізніше на удар відреагував й президент Володимир Зеленський. Як відзначив лідер країни, сьогоднішній обстріл є однією з причин, чому Україна об'єднує світ проти терористичної Російської Федерації.

"Ось що таке сусідство з терористичною державою, ось проти чого ми об’єднуємо увесь світ. Російська ракета влучила просто в центр міста, у наш Чернігів. Площа, політехніка, театр. Звичайний суботній день, який Росія перетворила на день болю та втрат. Є загиблі, є поранені", - написав президент.

Усі відомі на даний момент подробиці удару можна прочитати за посиланням.