ua en ru

"Порту" – "Шахтар": прогноз на матч Ліги чемпіонів

"Порту" – "Шахтар": прогноз на матч Ліги чемпіонів Фото: Олександр Зубков (другий ліворуч) оформив результативні дії в трьох матчах поспіль (facebook.com/fcshakhtar)

Донецький "Шахтар" у вирішальному турі групового етапу Ліги чемпіонів 2023/24 зустрінеться з португальським "Порту" на виїзді.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Порту" – "Шахтар" відбудеться на Піренеях 13 грудня. Поєдинок прийме арена "Драгау". Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

Для австрійської контори Bwin "дракони" стали однозначним фаворитом протистояння. На перемогу португальського гранда можна поставити з невеликим коефіцієнтом 1,53. Натомість імовірний успіх "гірників" оцінили балом 6,25. Навіть нічия вірогідніша з кефом 4,20.

Віддані вболівальники "Шахтаря" розглянуть варіант зі сміливою ставкою на перемогу своїх улюбленців за підсумками кожного з таймів із привабливим коефіцієнтом 23,00. Любителі ж відкритого футболу поставлять на голи кожної з команд в обох таймах із кефом 15,00.

Схожі цифри підготували й британці з William Hill. Коефіцієнт на перемогу "Порту" майже ідентичний – 1,50. На підсумкову перемогу "Шахтаря" приймають ставки з балом 6,75. Кеф на нічию прогнозовани нижчий та склав 4,35.

Смілива ставка на точний рахунок 1:0 на користь команди Маріно Пушіча збільшить виграш у 16 разів. Цікавою ідеєю виглядає поставити на вилучення в складі однієї з команд із перспективним коефіцієнтом 4,25.

У понеділок "Шахтар" прилетів до Португалії на вирішальний матч групи Ліги чемпіонів. В обоймі Пушіча 28 футболістів. Не поїхали на вирішальний поєдинок травмовані оборонці Конопля і Чигринський.