ua en ru

Північна Македонія – Україна: де дивитися перший офіційний матч Реброва

Північна Македонія – Україна: де дивитися перший офіційний матч Реброва Фото: На Євро-2020 балканців вдалося здолати (facebook.com/footballfederationofmacedonia)

У другому для національної команди України поєдинку в кваліфікації перед чемпіонатом Європи-2024 суперником команди Сергія Реброва буде збірна Північної Македонії.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч Північна Македонія – Україна відбудеться 16 червня в Скоп'є. Поєдинок прийме Національна арена "Тоше Проєскі". Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 21:45.

У цифровому мовленні T2 матч збірної України покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне" без трансляції на онлайн-платформах. У мережі ексклюзивним транслятором поєдинку буде сервіс MEGOGO.

Перед матчем України проти Північної Македонії в ефірі місцевих телеканалів "Суспільного" та на платформі "Суспільне Спорт" запланована аналітична студія. Її ведучими будуть Юлія Столярчук, Андрій Сеньків та Олексій Мандзій. Старт прямого ефіру – о 21:00. Передматчева ж студія на MEGOGO розпочнеться за годину до матчу.

Трансляція програми й зустрічі балканців і "синьо-жовтих" буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатою "Максимальна". Матч коментуватимуть Володимир Кобельков і Віталій Кравченко.

Збірна України 5 разів зустрічалася з Північною Македонією. Товариські зустрічі на початку століття завершилися нульовою нічиєю і мінімальною перемогою балканців. Натомість у відборі до Євро-2016 "синьо-жовті" двічі перемогли (1:0, 2:0), а на груповому етапі чемпіонату Європи 2020-го українці виявилися сильнішими з голами Ярмоленка та Яремчука (2:1).