ua en ru

Підозрюють у крадіжці 88 млн гривень. Суд арештував екс-заступника голови Міграційної служби

Підозрюють у крадіжці 88 млн гривень. Суд арештував екс-заступника голови Міграційної служби Фото: суд аарештував екс-заступника голови Міграційної служби (Віталій Носач, РБК-Україна)

Суд обрав запобіжний захід колишньому заступнику голови Державної міграційної служби у вигляді тримання під вартою. Він є фігурантом справи про розкрадання 88 млн гривень.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру у Facebook.

За даними САП, Вищий антикорупційний суд обрав запобіжні заходи двом підозрюваним у справі про розкрадання понад 88 млн гривень під час реконструкції адмінбудівлі Державної міграційної служби. Мова про колишнього заступника голови ДМС та підприємця.

"Суд задовольнив клопотання детективів НАБУ і обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - сказано в повідомленні.

Після затримання фігурантів слідчий суддя вирішить питання щодо застосування такого запобіжного заходу.

Що передувало

Нагадаємо, 21 вересня детективи Національного антикорупційного бюро повідомили про підозру колишньому заступнику голови Державної міграційної служби, екс-начальнику Управління ресурсно-господарського забезпечення та капітального будівництва ДМС, а також підприємцю - громадянину РФ.

За інформацією правоохоронців, у 2015 році ДМС отримала будівлю у центрі столиці для облаштування центрального офісу. У рамках досудового розслідування встановлено, що зазначені особи тривалий час розкрадали понад 88 млн гривень, які виділили на облаштування офісу.