ua en ru

Під Бахмутом бійці одним пострілом знищили склад БК та техніку окупантів (відео)

Під Бахмутом бійці одним пострілом знищили склад БК та техніку окупантів (відео) Фото: під Бахмутом бійці одним пострілом знищили склад БК та техніку окупантів (Getty Images)

Українські бійці під Бахмутом Донецької області знищили ворожий склад БК та військову техніку окупантів. Це ЗСУ вдалося з одного пострілу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ.

"Під Бахмутом. Завдяки активній взаємодії розвідників 30 окремої механізованої бригади та артилеристів 26 і 45 бригад було знищено склад БК та військову техніку окупантів з одного пострілу", - йдеться в описі під відео.

Зазначається, що до цієї роботи була залучена 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького, 26 артилерійська бригада ім. генерал-хорунжого Романа Дашкевича і 45 окрема артилерійська бригада ЗСУ.

Нагадаємо, раніше ми писали, що українські військові знищили російський самохідний міномет "Тюльпан" з артилерії.

Додамо, раніше у розвідці показали, як українські снайпери знищують ворогів під Бахмутом.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та персональні дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.