Класичний новорічний салат олів'є цьогоріч можна приготувати у вигляді рулету. Його можна буде легко нарізати та подати на святковий стіл.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерки Анни Станкевич.
Інгредієнти:
Для соусу потрібно:
Спосіб приготування
Овочі приготуйте в духовці або мікрохвильовці, відваріть філе і яйця. Далі наріжте овочі і мʼясо і зʼєднайте разом.
Для соусу перебийте у блендері 2 варених яйця, воду, сіль, перець, лимонний сік і гірчицю. Додайте до салату.
Варені яйця розділіть на білки і жовтки, натріть їх окремо. На пергамен викладіть спершу білки, далі жовтки, салат і закрутіть в рулет. Поставте в холодильнику на 1 годину.
Вас може зацікавити: