ua en ru

Окупанти вибігали з будівель у спідній білизні. З'явились подробиці вибухів у Мелітополі

Окупанти вибігали з будівель у спідній білизні. З'явились подробиці вибухів у Мелітополі Фото: з'явились нові подробиці вибухів у Мелітополі Запорізької області 27 березня (t.me/ivan_fedorov_melitopol)

В понеділок, 27 березня, в Мелітополі відбулися вибухи в двох будівлях, в яких окупанти облаштували "адміністрацію" спецслужби так званого "МГБ" та гуртожиток. Російські військові вибігали звідти у спідній білизні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву мера Мелітополя Івана Федорова в ефірі телемарафону.

"Багато разів ми казали про те, що в захоплених будівлях технікуму і вишу розташовані як казарми, так і будівля, де розташовується "адміністрація" їхньої спецслужби так званого "МГБ". Тож сьогодні зранку саме в цих двох будівлях і пролунали вибухи", - розповів він.

За даними очільника міста, там був гуртожиток, де проживали російські військові, там було офісне приміщення, де проходило службу безпосереднє керівництво так званого "МГБ".

"Очевидці бачили як просто в спідній білизні вибігали з цього гуртожитку російські військові", - додав він.

Федоров також нагадав, що Мелітополь сьогодні перетворився на суцільну військову базу.

"Часто ворог прикривається саме цивільним населенням або серед житлових кварталів розміщує свою військову техніку. та казарми для проживання своїх військових", - констатував мер міста.