ua en ru

Окупанти обстріляли прикордоння Сумської та Чернігівської областей: було 50 "прильотів"

Окупанти обстріляли прикордоння Сумської та Чернігівської областей: було 50 "прильотів" Фото% Окупанти обстріляли прикордоння Сумської та Чернігівської областей (Getty Images)

У п'ятницю, 3 лютого, російські окупанти вкотре обстріляли прикордоння Сумської та Чернігівської областей. В результаті було зафіксовано 50 "прильотів".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення оперативного командування "Північ" у Telegram.

Так, у період з 07:40 до 07:45 військові повідомили про чотири "приходи", ймовірно з міномета 120 мм, в районі села Вільна Слобода.

Крім того, з 11:20 до 12:10 росіяни відкрили вогонь приблизно з міномета 120 мм в районі села Сеньківка. Зафіксовано було 22 "прильоти".

Також з 14.10 до 14.25 прокремлівські війська вдарили з міномета 120 мм, в районі села Янжулівка. Військові повідомили про 24 "прильоти".

У всіх випадках втрат серед особового складу та техніки немає. При цьому інформація про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури не надходила.

Нагадаємо, 1 лютого росіяни атакували населений пункт Єліне (Чернігівська область). Загинули четверо людей, ще один отримав поранення.

Крім того, напередодні росіяни обстріляли прикордоння Сумської області, внаслідок чого було 120 "прильотів".

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.