ua en ru

Окупанти намагаються знайти "щілину" між Мар'їнкою та Авдіївкою, - ЗСУ

Окупанти намагаються знайти "щілину" між Мар'їнкою та Авдіївкою, - ЗСУ Фото: Окупанти намагаються знайти "щілину" між Мар'їнкою та Авдіївкою (Getty Images)

Окупаційні війська продовжують штурмувати українські позиції на Донеччині. Зокрема, росіяни намагаються знайти "щілину" між Мар'їнкою та Авдіївкою.

Про це заявив речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашковський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телемарафону.

"Роблячи аналітику з дій ворога, можна сказати, що 55 штурмів за вчора і сьогоднішні ранкові штурми наших позицій можуть свідчити про те, що ворог має на меті знайти шпарину для того, щоб зайти саме на цьому напрямку - між Мар'їнкою та Авдіївкою", - заявив він.

Нагадаємо, на тлі значних втрат росіян вони вирішили змінити свою тактику в напрямку Вугледара Донецької області.

Крім того, морська піхота Росії під Вугледаром Донецької області зазнала серйозних втрат. Командування хоче компенсувати втрати мобілізованими.

На Авдіївському та Шахтарському напрямках тривають запеклі бої, а ЗСУ відбили сотні атак за останній місяць. Ворог намагається захопити населені пункти Мар'їнка та Вугледар.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.